VELJOVIĆ: NEMA INCIDENATA, TOKOM DANA PRIVEDENE 23 OSOBE

Izvor: Kurir, 28.Jan.2012, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJOVIĆ: NEMA INCIDENATA, TOKOM DANA PRIVEDENE 23 OSOBE

BEOGRAD - Direktor policije Srbije Milorad Veljović izjavio je da u petak veče da su tokom dana 23 osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira, ali da tokom ni posle utakmice rukometnih reprezentacija Srbije i Hrvatske nisu zabeleženi incidenti

BEOGRAD - Direktor policije Srbije Milorad Veljović izjavio je da u petak veče da su tokom dana 23 osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira, ali da tokom ni posle utakmice rukometnih reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbije i Hrvatske nisu zabeleženi incidenti.

Veljović je rekao da je u više gradova Srbije u toku slavlje posle pobede rukometaša, kao i da policija obezbeđuje odlazak hrvatskih navijača. Tokom dana su privedene 23 osobe po različitim osnovama poput vređanja policajaca i narušavanja javnog reda i mira, rekao je on.

"Nije bilo incidenata ni u Areni niti izvan Arene", gde je igrana utakmica, rekao je Veljović.

Agenciji Beta je u MUP-u ranije danas rečeno da je ukupno tri i po hiljade policajaca angažovano na očuvanju reda i mira, od toga dve i po hiljade u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija: Uhapšene 23 osobe, nije bilo incidenata

Izvor: Sportal.rs, 28.Jan.2012

Direktor policije Srbije Milorad Veljović izjavio je da su tokom dana 23 osobe privedene zbog narušavanja javnog reda i mira, ali da tokom ni posle utakmice rukometnih reprezentacija

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.