Izvor: S media, 05.Mar.2011, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno osam ljudi zbog prostitucije

Jedinice regionalne policije u Uroševcu uhapsile su osam osoba osumnjičenih za umešanost u prostituciju, saopštila je danas policija Kosova.

Uhapšeni su raznih nacionalnosti, uključujući četira državljana Ukrajine, jednog državljanina Turske i tri državljana Kosova.

Stejt department: Kosovo tranzit droge

Oni su uhapšeni tokom istrage i pretresa 12 raznih lokala za koja se sumnja da su u njima vršena krivična dela omogućavanje i bavljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prostitucijom.

"Uhapšeni su koristili državljanke Ukrajine za prostituciju. Tokom pretresa takodje je nadjeno 11 državljana drugih zemalja koji nemaju dozvolu za boravak na Kosovu", javila je policija Kosova.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Uroševac: Uhapšeno osam osoba zbog prostitucije

Izvor: Blic, 05.Mar.2011

PRIŠTINA - Kosovska policija je uhapsila u Uroševcu osam soba zbog sumnji da su učestvovale u prostituciji, saopštila je danas policija u Prištini. ..U akciji policije, koja je usledila nakon jednomesečne istrage, uhapšene su četiri osobe iz Ukrajine, jedna iz Turske, a tri sa Kosova, a policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.