Uhapšeni zbog niza teških kradja

Izvor: S media, 17.Feb.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog niza teških kradja

Tri osobe uhapšene su danas zbog niza kradja različite robe ukupne vrednosti od oko 300.000 evra, saopšteno je danas iz Uprave kriminalističke policije Beograda.

Uhapšeni su Bojan R. (32), Marko M. (27) i Uroš O. (27), neposredno nakon teške kradje u prodavnici tehničke robe "Pavleri" u Obrenovcu, kaže se u saopštenju.

Kod osumnjičenih je u teretnom vozilu, pronadjena veća količina tehničke robe - LCD televizora, monitora i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kamera u vrednosti od oko 700.000 dinara.

Uhapšen carinik

Prodavao drogu srednjoškolcima

Oni su uz krivičnu prijavu privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Beogradu.

U saopštenju se navodi da je utvrdjeno da su uhapšeni 21. juna 2009. godine iz preduzeća "Alba Lens" u Beogradu ukrali oko 5.000 naočara ukupne vrednosti oko 70.000 evra, a veći deo ukradene robe je pronadjen i vraćen oštećenom.

Oni su i 22. decembra 2010. iz zlatare "Tesla" u Novom Beogradu ukrali dva sefa sa zlatnim i srebrnim nakitom ukupne vrednosti oko 180.000 evra, a 15. januara ove godine jedan od uhapšenih je, sa još nepoznatih osoba, iz zlatare "Majetić" u Surčinu ukrao 400 grama zlatnog i srebrnog nakita.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobilom usmrtio pešaka

Izvor: CrnaHronika.rs, 17.Feb.2011

Momir T. (61) iz Mršinaca kod Čačka poginuo je, dok je njegov sin Radiša T. (32) povređen kada je sinoć oko 20 sati na njih naleteo automobil kojim je upravljao Nikola Z. (25) iz Kraljeva.Prema saopštenju čačanske policije, do nesreće je došlo kada je usled neprilagođene brzine Nikola Z....

Nastavak na CrnaHronika.rs...

UHAPŠENI PLJAČKAŠI TEHNIČKE ROBE

Izvor: Kurir, 17.Feb.2011

BEOGRAD - Presele im ukradene pare! Petorica pljačkaša uhapšena su juče u dve odvojene akcije policije u Obrenovcu i Beogradu. Kako Kurir saznaje, prvo su privedeni Bojan R. (32), Marko M. (27) i Uroš O. (27), koje su policajci uhvatili u krađi LCD televizora, digitalnih kamera i laptopova iz prodavnice...

Nastavak na Kurir...

Policija uhapsila pljačkaše posle pljačke

Izvor: Glas javnosti, 18.Feb.2011, 07:37

BEOGRAD - Bojan Raković (32), Marko Mihajlović, zvani Glava (27), i Uroš Oreščanin (27) uhapšeni su odmah posle teške teške krađe u prodavnici tehničke robe "Pavleri" u Obrenovcu...Posle višemesečnog praćenja kod trojice osumnjičenih su u vozilu pronađena veća količina tehničke robe...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.