Uhapšeni migranti koji su pobegli sa aerodroma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2016, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni migranti koji su pobegli sa aerodroma

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su i uhapsili dvojicu migranata koji su pobegli iz prostorije za privremeni boravak zadržanih osoba na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Migranti su juče pobegli iz te prostorije.

Uhapšeni su državljani Tunisa M.L. i A.H. i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krijumčarenje ljudi, saopštio je MUP.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da je juče, rano ujutru, pet putnika kojima nije dozvoljen ulazak u zemlju provalilo deo fasade prostorije u kojoj su zadržani, a samo je jedan od njih uhvaćen.

Oko tri sata ujutru pet putnika koji su po proceduri bili smešteni u prostoriji namenjenoj za privremeni boravak lica zadržanih po tom osnovu, uspelo je da izađe iz prostorije, od koji su četiri pobegla u nepoznatom pravcu, a jednog putnika su u toj nameri sprečili službenici obezbeđenja aerodroma.

Kako je navedeno, radnici obezbeđenja aerodroma Nikola Tesla odmah su o tom događaju obavestili MUP.

Bezbednost putnika i vazduhoplova ni u jednom trenutku nije bila dovedena u pitanje, navedeno je u saopštenju.

Beogradski mediji su javili da je iz pritvora na aerodromu "Nikola Tesla" pobeglo nekoliko migranata, koji su zadržani na aerodromu jer nisu imali neophodnu dokumentaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena dvojica migranata koja su pobegla sa Aerodroma “Nikola Tesla”

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016

Dvojicu migranata koji su juče pobegli iz prostorije za privremeni boravak zadržanih osoba na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" uhapšena su, saopštili su iz Biroa za medije Ministarstva unutrašnjih poslova...Uhapšeni su državljani Tunisa M.L. i A.H. i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Uhapšeni migranti koji su pobegli s aerodroma

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2016

Dvojica migranata, koji su pobegli iz prostorije za privremeni boravak zadržanih osoba na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, pronađeni su i uhapšeni...Migranti su juče pobegli iz te prostorije...Uhapšeni su državljani Tunisa M.L. i A.H. i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom određeno...

Nastavak na Radio 021...

PALI ZBOG 500 EVRA MITA: Uhapšen šef matične službe u Obrenovcu i još četvorica osumnjičenih

Izvor: Kurir, 30.Sep.2016

...Uhapšeni su AD (1961), šef Matične službe u opštini Obrenovac, BJ (1975), odgovorno lice Matične službe u Surčinu, kao i SR (1964), AS (1994) i BR (1956) iz Obrenovca..AD se tereti da je, u periodu od 20 septembra ove godine do trenutka hapšenja, od AS primio mito od 500 evra kako bi mu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.