Uhapšen vođa kriminalne grupe

Izvor: B92, 09.Apr.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vođa kriminalne grupe

Uhapšeni Marko Miličković (MUP)

Beograd -- U Valjevu je uhapšen Marko Miličković, osumnjičen da je jedan od vođa kriminalne grupe, koja je pre nekoliko dana izvršila ubistvo Željka Đedovića.

Pripadnici žandarmerije su u Valjevu uhapsili Marka Miličkovića zvanog Marko Crnogorac. On je osumnjičen da je bio jedan od vođa valjevske kriminalne grupe na čijem čelu je do skoro bio Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš, a koji je uhapšen pre nekoliko dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog ubistva Željka Đedovića.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je Miličković od ranije poznat policiji po iznudama ucenama i trgovini oružjem.

U akciji žandarmerije i policije Valjeva, uhapšen je Marko Miličković, zvani Marko Crnogorac. Posle upada u kuću u kojoj Miličković živi, osumnjičeni se nije opirao.

Marko Crnogorac od ranije je poznat policiji zbog iznuda, prevara, reketiranja i nedozvoljenog posedovanja oružja.

Od početka godine, Miličković je počeo i da trguje oružjem.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je ovo nastavak akcije na suzbijanju organizovanog kriminala u Valjevskom okrugu.

U policiji kažu da se akcija hapšenja u Valjevu neće završiti privođenjem Miličkovića.

U tom gradu je tokom vikenda uhapšeno još devet osoba, među kojima i jedan policajac, a koji se sumnjiče da su odgovorni za više ubistava proteklih godina u tom gradu.

Oni se terete i za ubistvo biznismena Željka Đedovića. Policija traga za još nekoliko osumnjičenih koji su u bekstvu.

Miličković koji je uhapšen biće priveden istražnom sudiji okružnog suda u valjevu, nakon čega će mu biti određeno policijisko zadržavanje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šiptarov naslednik

Izvor: Kurir, 09.Apr.2009

VALJEVO - Milan Lazarević (38) zvani Bombaš, vođa „valjevske mafije“, osumnjičen da je zajedno sa Zoranom Jeličićem (41) iz Padinske Skele likvidirao lokalnog biznismena Željka Đedovića, branio se na saslušanju pred istražnim sudijom da nije kriv. Bombaš je negirao da je bio vođa kriminalne...

Nastavak na Kurir...

Uhapšen još jedan član kriminalne grupe iz Valjeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2009

BEOGRAD - Policija je u Valjevu uhapsila Marka M. (1964), zvanog Marko Crnogorac, osumnjičenog za više iznuda, a uhapšen je u nastavku akcije hapšenja članova organizovane kriminalne grupe u Valjevu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...U saopštenju se navodi da je osumnjičeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen još jedan član „valjevskog klana”

Izvor: Politika, 09.Apr.2009

Valjevo – U nastavku opsežne akcije pripadnika Specijalne jedinice MUP-a Srbije i Žandarmerije na suzbijanju kriminala u valjevskom kraju, juče je uhapšen Marko Miličković (45), zvani Crnogorac. On je takođe bio vođa jedne od kriminalnih grupa na čijem čelu se nalazio nedavno uhapšeni...

Nastavak na Politika...

Uhapšen još jedan član valjevske grupe VIDEO

Izvor: Mondo, 10.Apr.2009, 10:42

Uhapšen Marko Miličković zvani 'Marko Crnogorac' (45), član valjevske kriminalne grupe odgovorne za ubistvo Željka Đedovića i niz drugih ubistava.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.