Uhapšen osumnjičeni za paljenje stana na Novom Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 25.Okt.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za paljenje stana na Novom Beogradu

Nakon svađe s devojkom, zapalio je stan. Policija ga je privela i uz krivičnu prijavu za teško delo protiv opšte sigurnosti, biće sproveden u Treće osnovno tužilaštvo.

Beogradska policija uhapsila je A.B. (31) koji se sumnjiči da je nakon svađe s devojkom, iz revolta, zapalio stan u ulici Jurija Gagarina 90.

Predsednik kućnog saveta zgrade na Novom Beogradu, prijavio je da je A. B. sinoć polupao ulazna vrata zgrade, saopštio je MUP.

Nakon toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << policija je otišla na lice mesta, ali nisu zatekli počinioca.

U pžaru koji se dogodio oko 12 časova, u potpunosti je izgoreo jedan stan, a oštećeno je nekoliko terasa ispod I iznad tog stana.

Osumnjičen će, uz krivičnu prijavu, zbog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti, biti sproveden tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva.

Izvor: RTS

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za požar u stanu na Novom Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2014

Brzom i efikasnom akcijom beogradske policije, uhapšen je A.B. (31) koji se sumnjiči da je nakon svađe sa devojkom, iz revolta, zapalio stan u Ulici Jurija Gagarina 90 na Novom Beogradu i nakon toga se udaljio, saopštio je danas MUP Srbije...Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog krivičnog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

UHAPŠEN PIROMAN koji je zapalio novobeogradski soliter

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014

Beogradska policija uhapsila je danas A.B. (31) osumnjičenog da je nakon svađe sa devojkom, iz revolta, zapalio stan u novobeogradskoj Ulici Jurija Gagarina 90, i nakon toga otišao, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.. . Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog „dela protiv opšte...

Nastavak na BKTV News...

Zapalio stan posle svađe sa devojkom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2014

Beogradska policija uhapsila je tridesetjednogodišnjeg A. B. koji se sumnjiči da je nakon svađe sa devojkom, iz revolta, zapalio stan u Ulici Jurija Gagarina broj 90...U požaru jedan stan je u potpunosti izgoreo, a oštećeno je nekoliko terasa ispod i iznad tog stana...Osumnjičeni će, uz prijavu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.