Uhapšen jedan od vođa hijena

Izvor: RTS, 26.Jun.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jedan od vođa "hijena"

U. A. uhapšen u Beogradu po poternici Trećeg osnovnog suda – zbog izdržavanja zatvorske kazne.
Do hapšenja je došlo na Autokomandi, nakon što je policija zaustavila vozilo u kojem se nalazi U. A., navodi se u saopštenju MUP-a.
Beogradski mediji (Večernje novosti) prenose da je reč o jednom od vođa navijačke grupe Crvene zvezde, čiji je naziv "hijene".
On je, kako se navodi, osuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na šest godina zatvora zbog razbojništva.
Kako prenosi Tanjug, pozivajući se na Blic, protiv U. A. je podneto 15 krivičnih prijava za teška krivična dela, a samo jedan postupak do sada je okončan pravosnažnom presudom.
Sumnjičen je za dilovanje droge, nasilničko ponašanje, razbojništvo, nedozvoljeno držanje oružja, pokušaj ubistva. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BG: Uhapšen jedan od vođa navijača Crvene Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su danas u Beogradu U.A. po poternici Trećeg osnovnog suda zbog izdržavanja zatvorske kazne...U saopštenju MUP-a se kaže da je policija U.A. uhapsila na Autokomandi, nakon zaustavljanja vozila u kome se nalazio...Beogradski mediji navode je U.A....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.