Uhapšen džudista i ultimat fajter Dušan Panajotović

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen džudista i ultimat fajter Dušan Panajotović

Dušan Panajotović (37) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

U tom incidentu ranjen  je S.Š. iz Valjeva, ispred kafića "Tilt" u Bulevaru vojvode Bojovića u Beogradu.

Panajotović je od ranije poznat policiji jer je u nekoliko navrata hapšen zbog više krivičnih dela, između ostalog iznude, pretnje i reketiranje.

U svom pisanom saopštenju, MUP potvrđuje hapšenje Panajotovića:



"Pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. P. (1978) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je pokušao da ubije dvadesetčetvorogodišnjeg mladića. U martu ove godine, u ranim jutarnjim časovima u Beogradu, u ulici Bulevar Vojvode Bojevića broj 30, ispred kafića „Tilt“, nakon tuče između oštećenog i njegovih prijatelja i više nepoznatih osoba, D. P. je pucao i teško ga ranio u stomak. Ranjenom mladiću lekarska pomoć ukazana je u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Za osumnjičenim D. P. raspisana je potraga zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju ovog dela i uhapšen je juče u Beogradu", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni Panajotović će, uz krivičnu prijavu, za krivično delo ubistvo u pokušaju, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG UČEŠČA U PUCNJAVI: Uhapšen džudista i ultimat fajter Dušan Panajotović

Izvor: Kurir, 03.Dec.2015

Džudista i ultimat fajter Dušan Panajotović (37) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju...U tom incidentu ranjen  je S.Š. iz Valjeva, ispred kafića u Bulevaru vojvode Bojovića u Beogradu...Panajotović je od ranije poznat policiji jer je u nekoliko navrata hapšen...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.