Uhapšen direktor Insituta za kukukruz

Izvor: Blic, 26.Jan.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen direktor Insituta za kukukruz

Kriminalistička policija MUP Srbije uhapsila je Gorana Saratlića, direktora Instituta za kukuruz zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, saznaje "Blic".

Pored Saratlića uhapšena su i dvojica njegovih saradnika, kao i jedan sudski veštak. Oni se terete da su ovaj Insitut oštetili za tri miliona evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja u Institutu za kukuruz

Izvor: B92, 26.Jan.2011

Beograd -- Policija u Beogradu, Nišu i Leskovcu uhapsila 4 osobe osumnjičene da su zloupotrebili položaj i oštetili Institut za kukuruz "Zemun polje" za 3 miliona evra... Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je hapšenja u emisiji "Kažiprst" B92...Uhapšeni su direktor i komercijalni...

Nastavak na B92...

Uhapšen bivši direktor Instituta za kukukruz

Izvor: Mondo, 26.Jan.2011

Kriminalistička policija MUP Srbije uhapsila je Gorana Saratlića, bivšeg direktora Instituta za kukuruz zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.