Ugašen požar u zatvoru u Nišu

Izvor: Blic, 15.Apr.2011, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u zatvoru u Nišu

U pogonu za zavarivanje industrijskog dela Kazneno popravnog doma u Nišu jutros oko 5.40 časova izbio je požar u kojem nije bilo povređenih.

Vatru su ugasili niški vatrogasci, ali još nije poznato šta je uzrok požara.

U niškoj policijskoj upravi potvrđeno je "Blicu" da je u toku uviđaj kojim će biti utvrđeni uzroci požara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u zatvoru u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2011

NIŠ -..Manji požar izbio je jutros u krugu Kazneno-popravnog zavoda u Nišu, rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu...Požar je brzo ugašen i niko nije povređen, ističu u toj upravi...Agenciji Beta je rečno i da je u toku istraga o uzroku požara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Požar u niškom zatvoru

Izvor: B92, 15.Apr.2011

Niš -- U proizvodnom pogonu niškog Kazneno-popravnog zavoda jutros izbio požar u kome nije bilo povređenih...U niškoj Policijskoj upravi je rečeno da je požar izbio u 5,40 časova i da je brzo lokalizovan...Policija je navela i da će uviđaj biti obavljen tokom dana.

Nastavak na B92...

POŽAR U ZATVORU U NIŠU, NEMA POVREĐENIH

Izvor: Kurir, 15.Apr.2011

NIŠ - Manji požar izbio je jutros u krugu Kazneno-popravnog zavoda u Nišu, rečeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu. Požar je brzo ugašen i niko nije povređen, ističu u toj upravi...U toku je istraga o uzroku požara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.