Udavila se spasavajući sestru

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavila se spasavajući sestru

Dvadesetčetvorogodišnja devojka se utopila u Uvačkom jezeru dok je pokušavala da spase svoju mlađu sestru DVADESETČETVOROGODIŠNjA devojka se utopila dok je pokušavala da spase svoju mlađu sestru. Nesreća se dogodila na Uvačkom jezeru u petak po podne. Sjeničanka Nejra U. skočila je u jezero kako bi pomogla trinaestogodišnjoj Mejri U. koja je počela da se davi. Navodno je Mejra počeka da viče, a Nejra je za njom skočila u vodu. Ubrzo potom, starijoj sestri je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pozlilo, počela je da se davi, pa je nestala pod vodom. Nedaleko od njih bili su i ribočuvari koji su videli samo mlađu sestru, oni su krenuli u spasavanje i izvukli su je iz vode. Nezvanično saznajemo da ribočuvari nisu znali da je i druga devojka pod vodom, pa nisu ni mogli da joj pomognu. Lokalna policija je pozvala ronioce MUP da pokušaju da pronađu telo nesrećne devojke.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sjenica – Udavila se spasavajući sestru

Izvor: SandzakPress.net, 24.Jun.2016

Sjeničanka Nejra U. (24) utopila se danas popodne u Sjeničkom jezeru dok je pokušavala da spasi mlađu sestru Mejru U. (13), rečeno je radiju Sto plus u policiji. Kako nezvanično saznajemo, Nejra se udavila pokušavajući da spasi sestru kojoj je pozlilo i koja ja počela da tone nakon ulaska u...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.