Učenik izboden nožem dobro

Izvor: S media, 01.Dec.2009, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik izboden nožem dobro

"Učenik koji je u današnjoj tuči u rakovičkoj Mašinskoj školi izboden nožem operisan je i nije životno ugrožen", izjavio portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

"Operacija je bila uspešna, mladić se dobro oseća i nadamo se brzom oporavku", kazao je Jovanović.

On je dodao da je mladić imao "sreću u nesreći" pošto mu nisu povredjeni vitalni krvni sudovi i organi, već samo meka tkiva na vratu.

Prema navodima MUP-a u u tuči koja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je u popodnevniom satima izbila u Mašinskoj školi u beogradskom naselju Rakovica, učestvovalo je više djaka, a jedan osamnaestogodišnji učenik je izboden nožem, zbog čega je prebačen u Uregentni centar.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik u Rakovici izboden nožem

Izvor: B92, 01.Dec.2009

Beograd -- Jedan učenik izboden je nožem u tuči danas popodne u Mašinskoj školi u beogradskom naselju Rakovica. Povređeni učenik nije životno ugrožen... U tuči je učestvovalo više đaka, a jedan osamnaestogodišnji učenik je izboden nožem, navode u MUP-u. Povređeni učenik je operisan...

Nastavak na B92...

Đak izboden nožem nije životno ugrožen

Izvor: Mondo, 01.Dec.2009

Učenik koji je izboden nožem u tuči u rakovičkoj Mašinskoj školi u utorak operisan je i nije životno ugrožen.

Nastavak na Mondo...

Stanje povredjenog učenika u Rakovici stabilno

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Dec.2009

Učenik Mašinske škole "Radoje Dakić" u Rakovici, povredjen u tuči u kojoj je učestvovala grupa mladića, operisan je i njegovo stanje je stabilno, rekao je večeras Tanjugu portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović. Osamnaestogodišnji mladić zadobio je posekotinu po vratu, rekao...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.