Ubio majku sekirom

Izvor: Blic, 05.Jan.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio majku sekirom

Ratko Marjanović (47) iz Sremske Mitrovice osumnjičen je da je ubio majku Dušanku Marjanović (68) udarcem sekire u čelo prekjuče u porodičnoj kući u Ulici Majke Jugovića 9 u naselju Mala Bosna.

Kako sazanje " Blic”, zločin je policiji prijavio stariji sin ubijene Ljupko, kome je brat javio mobilnim telefonom da je usmrtio majku.

- Stigavši kući samo nekoliko minuta posle zločina, Ljupko je zatekao majčino beživotno telo na podu kupatila i u besu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počeo da udara Ratka po glavi i leđima, nakon čega je ovaj pobegao iz kuće - pričaju komšije porodice Marjanović.

Policija je osumnjičenog uhapsila nedaleko od kuće u naselju Mala Bosna, a krvava sekira čijim tupim delom je Ratko Marjanović, kako se pretpostavlja, ubio majku Dušanku, pronađena je u kupatilu porodične kuće. Kako '’Blic” saznaje, osumnjčeni je posle saslušanja upućen na psihijatrijski pregled.

- Sa pokojnom Dušankom smo bili u dobrim odnosima, dok se sa sinovima niko iz komšiluka nije družio, pogotovo ne sa mlađim Ratkom. On je oduvek bio čudan. Obojica su dugo godina živela u Novom Sadu, da bi se nakon tragične smrti oca pre 15 godina vratili da žive sa majkom - priča jedan komšija.

Prodavačica iz lokala u blizini mesta gde je Ratko uhapšen kaže da su ga prekjuče popodne videli kako krvavih ruku trči ulicom što im je odmah bilo sumnjivo, a ubrzo su stigli policajci i uhapsili ga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majku iskasapio sekirom

Izvor: Večernje novosti, 05.Jan.2010

Monstruozni porodični zločin u naselju Mala Bosna u Sremskoj Mitrovici. U kupatilu porodične kuće u Ulici majke Jugovića broj 9 Ratko Marjanović (46) udarcem sekirom u čelo ubio je u ponedeljak majku Dušanku (68)

Nastavak na Večernje novosti...

Sekirom ubio majku?

Izvor: Press, 05.Jan.2010

Ratko M. (46) iz Sremske Mitrovice osumnjičen da je ubio svoju majku Dušanku M. (67). Posle zločina Ratko pokušao da pobegne, ali je naleteo pravo na policiju. .Ratko M. (46) iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je sekirom ubio svoju majku Dušanku M. (67). Posle zločina...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.