Ubica Tijane Jurić namerava da tuži Srbiju zbog kršenja ljudskih prava?

Izvor: NaDlanu.com, 21.Avg.2014, 03:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Tijane Jurić namerava da tuži Srbiju zbog kršenja ljudskih prava?

Dragan Đurić (34), koji je osumnjičen da je krajem jula ubio Tijanu Jurić (15), psihijatrima koji u zatvorskoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu veštače njegovo psihičko stanje danima priča najbizarnije stvari.

Prema pisanju tabloida "Informer", Đurić i dalje ne pokazuje ni trunku kajanja i hladnokrvno do najsitnijih detalja opisuje kako se iživljavao nad nedužnom devojčicom.

On je sasvim je ubeđen, piše tabloid, da će od države naplatiti odštetu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zbog kršenja ljudskih prava. Doktorima je u više navrata ispričao da će tim parama platiti da mu "srede lice" jer celog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože.

Đurić je navodno, piše tabloid, psihijatrima ispričao da je ranije imao seks sa dečacima i devojčicama i da je bio u nekoliko veza sa udatim ženama.

"On odbija da kaže bilo šta o tome. Ali je više puta ponovio da voli da ima seks sa dečacima i devojčicama i da je i ranije to radio. Onda se, bez pitanja, hvalio navodnim vezama sa udatim ženama", kaže jedan od "medicinskih radnika" angažovanih na ovom slučaju.

Ipak, procena doktora je, piše tabloid, da je Đurić ozbiljan psihopata i sociopata, ali da nije lud. Oni smatraju da je sposoban za suđenje i da neće izbeći kaznu, tvrdi izvor ovog lista.

Izvor: Telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

TIJANIN UBICA: Hoću da tužim državu zbog kršenja ljudskih prava!

Izvor: Cafe.ba, 21.Avg.2014

Dragan Đurić je sasvim ubeđen da će od države naplatiti odštetu zbog kršenja ljudskih prava, a tim novcem planira da "sredi lice" jer cijelog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože ..Monstrum Dragan Đurić (34), koji je krajem jula zvjerski ubio Tijanu Jurić (15), psihijatrima...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.