Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO TRAGEDIJA NA PORODIČNOM SLAVLJU Devojčici (10) TOPOVSKIM UDAROM raznet grudni koš

Devojčica (10) iz Konjevića kod Čačka teško je povređena na porodičnom veselju kada je u blizini nje eksplodirao "topovski udar".

Devojčici je od eksplozije teško povređen grudni koš. Kako saznajemo od očevidaca, jedan od gostiju na porodičnom veselju, kome je prisustvovala i povređena devojčica, aktivirao je "topovski udar", eksplozivnu napravu koja se prilikom vojnih vežbi koristi za fingiranje eksplozije bombe.

- Odjeknula je strašna eksplozija. Ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su bili u blizini su popadali, a dete koje je bilo odmah pored mesta gde je "topovski udar" eksplodirao, skoro da nije davala znake života - priča očevidac nesreće za "Blic".

Povređena devojčica prebačena je u čačansku bolnicu. Lekari su utvrdili da su povrede koje su joj nanete opasne po život. Zbog teških povreda, iste večeri transportovana je u Beograd.

- Devojčica je primljena u Urgentni centar sa ozbiljnim povredama grudnog koša. Mi smo je zdravstveno zbrinuli, ali je zbog stanja u kom je bila lečenje moralo biti nastavljeno u Institutu za majku i dete u Beogradu. Koliko znamo, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne - kaže Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Užas kod Čačka: Devojčicu ranio topovski udar

Izvor: Mondo, 21.Avg.2017

Devojčica (10) u Konjevićima kod Čačka teško je povređena kada je na porodičnom veselju u njenoj blizini aktiviran "topovski udar"...Foto: MONDO..Devojčici je od eksplozije teško povređen grudni koš, a povrede su opasne po život... Kako je ispričao očevidac, jedan od gostiju na porodičnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.