UBISTVO VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Upucao narko-bosa, osuđen na 18 godina

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Upucao narko-bosa, osuđen na 18 godina

Interesantno je da ni na jednom od 11 pretresa, koliko ih je ukupno održano, nije bio niko od članova Škrbićeve porodice, niti su imali advokata.

NOVI SAD - Dušan Buha (26) iz Bačkog Dobrog Polja osuđen je na 18 godina godina zatvora zbog ubistva novosadskog narko-bosa Vojislava Škrbića iz Kaća.

Miloš Buha, koji je u bekstvu, u odsustvu je osuđen na 15 godina zatvora zbog pomaganja.

- Dušan je za ubistvo osuđen na 17, a za nedozvoljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nošenje oružja na dve godine robije. Miloš je pomogao Dušanu u saizvršenju teškog ubistva. On je prvi prišao ubijenom i počeo da razgovara s njim, zbog čega Škrbić nije mogao da vidi šta Dušan radi - naveo je sudija Miroljub Novičević u obrazloženju presude.

Autor: Foto: Slađana Stojanović

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Za ubistvo narko-bosa u "Gondoli" 33 godine zatvora

Izvor: Radio 021, 13.Feb.2016

Dvadesetsedmogodišnji Dušan Buha iz Bačkog Dobrog Polja osuđen je na 18 godina zatvora zbog ubistva novosadskog narko-bosa Vojislava Škrbića (39) iz Kaća...Miloš Buha iz Stepanovićeva, kome se sudilo u odsustvu jer je u bekstvu, kao saizvršilac osuđen na 15 godina...Prema rečima sudije Višeg...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.