UBIO JER MU NIJE NAŠAO ŽENU

Izvor: Kurir, 09.Dec.2010, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO JER MU NIJE NAŠAO ŽENU

VELIKA PLANA - Umesto svadbe - dve sahrane! Nesuđeni mladoženja Miodrag Krstić (33) iz Ratara kod Velike Plane sačekao je u ponedeljak uveče provodadžiju Dragoljuba Dilkića (65) ispred kuće u Izvorskoj ulici u selu Bresje i ispalio u njega šest hitaca iz automatske puške. Zatim je otišao svojoj kući

VELIKA PLANA - Umesto svadbe - dve sahrane!

Nesuđeni mladoženja Miodrag Krstić (33) iz Ratara kod Velike Plane sačekao je u ponedeljak uveče provodadžiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dragoljuba Dilkića (65) ispred kuće u Izvorskoj ulici u selu Bresje i ispalio u njega šest hitaca iz automatske puške. Zatim je otišao svojoj kući i ubio se istom puškom.

Motiv tragedije je Krstićev bes zbog toga što mu Dilkić nije vratio 400 evra, koliko je platio da mu sredi ženidbu s jednom devojkom. Saša Dilkić, sin ubijenog, kaže da je njegov otac pre ubistva pio pivo u prodavnici.

- Oko 18.40 začuo se kratak rafal, pa još dva pucnja. Pogledao sam kroz prozor i video presamićenog oca kako se tetura ka kući i pada. Mislili smo da se okliznuo i pao - kaže Saša.

Teško ranjeni čovek je samo stenjao. Saša je nekoliko trenutaka pokušavao da ga podigne i tek onda shvatio šta se desilo.

- Držao sam oca na rukama. Na stomaku je imao malu ranu, ali je na leđima bila ogromna rupa, kosti su bile izlomljene - priča Saša.

Hitna pomoć je prevezla Dragoljuba do bolnice u Smederevskoj Palanci. Preminuo je na putu do operacione sale.

- Nisam se mešao u očeve poslove, iako smo živeli u istoj kući. Kasnije sam čuo celu priču. Moj otac i njegov pajtaš Radiša Donić zvani Taslić dogovorili su se s nekim Miodragom da mu nađu ženu za 400 evra - rekao je Saša.

Šta se desilo između nesuđenih mladenaca, Saša ne zna, ali se u selu priča da se mladoj nije dopao budući suprug, pa je samo otišla.

- Miodrag se nije oženio i tražio je pare nazad. Onda je otišao do Taslića i pretio da će pobiti i njega i njegovu familiju i mog oca i sve nas. Umesto da nam to kaže ili dojavi policiji, Taslić je ćutao. Da je rekao, moj otac bi još bio živ - ispričao je ogorčeni Saša Dilkić.

Miloš Ž. Lazić

Policija čuvala kuću

Od napada 6. decembra uveče do juče oko 13 časova, kad je pronađeno telo Miodraga Krstića, policija je čuvala dom porodice Dilkić u kojoj žive Dragoljubova supruga Sava, sin Saša, njegova supruga i dvoje dece, ćerka i njeno troje dece, od kojih je jedno beba od pet meseci. Niko od njih, srećom, nije povređen u napadu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičeni za ubistvo počinio samoubistvo

Izvor: S media, 09.Dec.2010

Policajci stanice u Velikoj Plani našli su danas telo Miodraga Krstića (33) iz Ratara, osumničenog da je iz automatske puške ubio Dragoljuba Dilkića (65), saopštila je danas Policijska uprava u Smederevu...Prema prvim nalazima istrage, motiv za ubistvo je bio taj što je Dilkić, sa još jednim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.