U tri saobraćajna udesa četiri osobe lakše povređene

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tri saobraćajna udesa četiri osobe lakše povređene

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe lakše povređene, izjavila je jutros Tanjugu dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković.

Dve osobe su lakše povređene oko 20.10 časova na uglu Ulice Španskih boraca i Bulevara Mihajla Pupina na Novom Beogradu, rekla je Radaković i dodala da se jedan od udesa dogodio i oko 20 sati na Smederevskom putu i da su svi pacijenti prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << noći u Beogradu obavila 116 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, precizirala je Radaković.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari i pacijenti koji su se žalili na bol u grudima, istakla je Radaković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.