U četvrtak Dan žalosti u Pirotu

Izvor: RTS, 05.Maj.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak Dan žalosti u Pirotu

Opštinsko veće Pirota odlučilo je da, povodom smrti trojice radnika "Tigar tajersa", četvrtak 7. maja proglasi Danom žalosti na području te opštine.
Od posledica opekotina zadobijenih u požaru koji se u toj fabrici dogodio 23. aprila preminuli su radnici Dragan Sokolović, Dejan Mladenović i Miodrag Panić, prenosi Tanjug. 
Dan žalosti će biti sproveden u skladu sa Zakonom o obeležavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dana žalosti Republike Srbije, saopštilo je Opštinsko veće.
Požar u fabrici "Tigar tajers" izazvao je strujni udar u pogonu valjare i tada je opekotine zadobilo šest radnika. Trojica životno ugrožena hitno su bila prebačena na Univerzitetsku kliniku u Bohumu u Nemačkoj, koja važi za jednu od najboljih klinika u Evropi za saniranje ovakvih vrsta povreda.
Nažalost, od zadobijenih povreda sva trojica teško povređenih radnika su preminula.
Ostala trojica lakše povređenih radnika uspešno se oporavljaju a zbrinuti su na odeljenju Opšte bolnice u Pirotu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas je Dan žalosti u Pirotu

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Maj.2015

Povodom smrti trojice radnika "Tigar tajersa", Gradsko veće Pirota proglasilo je četvrtak 7. maj danom žalosti .

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.