U Kanjiži uhapšena dva policajca - tražili i primali mito

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kanjiži uhapšena dva policajca - tražili i primali mito

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su policijske službenike u Kanjiži, P.D. (38) i M.D. (38) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita, saopštio je danas MUP.

Osumnjičeni se terete da su, od 2016. do prve polovine 2017. godine, u četiri navrata, prilikom obavljanja službenih zadataka, od učesnika u saobraćaju koji su činili saobraćajne prekršaje, zahtevali i primali novac u različitim iznosima.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku i uz krivične prijave, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovde je živela nesrećna žena koju je ubio Bačkopalančan!

Izvor: BackaPalankaInfo.com, 21.Jun.2017, 17:32

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci uhapsili su meštanina D. R. (65) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. On se tereti da je pre dva dana, u prepodnevnim satima, nožem naneo povrede pedestečetvorogodišnjoj ženi s kojom je živeo u...

Nastavak na BackaPalankaInfo.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.