Tukao Sindi pa joj slao ljubavne poruke

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukao Sindi pa joj slao ljubavne poruke

Majka optuženog i spremačica pokušaće da ubede sud da modelsicu Ivanu Stamenković Sindi (36) bivši muž nikada nije pretukao!

Optuženi Nikola Pavlović je juče došao u Palatu pravde posle šestog poziva pa je glavni pretres pred Trećim osnovnim sudom konačno mogao da počne. Optuženi je juče negirao krivicu.

- Nije tačno da sam napao Ivanu. Ostavio sam je u maju 2011. posle čega je razbila televizor, telefone i laptop po stanu, a i vređala me pred ćerkom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zato sam otišao iz stana. Tužila me je za nasilje da bi oduzela ćerku i da bi me predstavila u javnosti kao nasilnika. Govorila je da će mi napraviti pakao od života - rekao je Pavlović.

Suđenje je kulminiralo kad je advokat Ivane Stamenković počeo da postavlja pitanja Ivanu Pavloviću:

- Da li ste Ivani nakon rastanka u maju 2011. slali ljubavne poruke? - upitao je advokat.

- Ne znam, ne sećam se... - odgovorio je zbunjeno Pavlović, posle čega je advokat sudiji dodao fotokopije SMS-ova ljubavnog sadržaja, na šta je reagovala advokatica odbrane.

Ona je optužila postupajućeg tužioca Nenada Stefanovića da je neobjektivan i da je ove dokaze skrivao od odbrane, zbog čega je zatražila njegovo izuzeće, posle čega je jučerašnji pretres prekinut.

Pavloviću su podršku pružali otac, sestra i nova devojka Tamara, s kojom odgaja ćerku iz braka sa Ivanom Stamenković Sindi. U publici bi juče sigurno bila i Nikolina majka, ali je odbrana nju predložila za svedoka, zbog čega nije imala pravo da bude u sudnici na početku pretresa. Majka optuženog bi trebalo da na sudu svedoči o tome da je stan u kome je prebijena Ivana u trenutku incidenta bio izdat pa u njemu nije moglo biti nasilja.

Ivana traži odštetu

Ivana Stamenković je pred sudom zatražila obeštećenje zbog nasilja bivšeg muža. Ipak, na savet zastupnika, ona će naknadno odrediti visinu odštetnog zahteva.

Pored Nikoline majke, među predloženim svedocima odbrane za naredno ročište su i spremačica i bivši advokat Pavlovića, koji bi trebalo da govore o tome da Sindi nije brinula o ćerki Petri i da je pretila bivšem mužu.

Tužilaštvo je konstatovalo da je bivši muž optužen za porodično nasilje zbog dva napada na tadašnju suprugu. U prvom, u decembru 2010. godine, Pavlović je navodno ošamario Ivanu, zbog čega joj je otekla usna. Drugi napad dogodio se u februaru 2012, kada je optuženi suprugu davio, udario pesnicom u slepoočnicu, čupao za kosu i olupao joj glavu o zid. Za oba slučaja priložena je i medicinska dokumentacija. Odbrana, inače, dovodi u pitanje istinitost ove dokumentacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.