Troje povređeno u sudaru autobusa i automobila u Zemunu

Izvor: Glas javnosti, 08.Mar.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje povređeno u sudaru autobusa i automobila u Zemunu

BEOGRAD - U sudaru autobusa javnog gradskog prevoza i putničkog vozila na uglu Bežanijske i Ugrinovačke ulice jutros, nešto posle sedam časova, povređene su tri osobe, izjavila jeportparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac starosti oko 25 godina zadobio je razderotinu čeonog dela glave i povredu grudnog koša i izbijeni su mu prednji zubi, dok je muškarac starosti oko 23 godine zadobio oguljotine šake, rekla je Macura.

Muškarac, vozač, starosti oko 26 godina zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je povredu glave, kazala je Macura i dodala da su povređeni prebačeni u KBC Zemun.

Macura je istakla da su na lice mesta stigli i vatrogasci koji su izvukli putnike iz vozila.

Dežurni dispečer GSP Beograd Dragan Perović rekao je da se sudarilo vozilo na liniji 81 koji je vlasništvo privatnog prevoznika i putničko vozilo i da udes nije prouzrokovao zastoj, ni izmene u režimu saobraćaja.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.