Tragedija u Novom Sadu: Vozač GSP pregazio kolegu mehaničara!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Novom Sadu: Vozač GSP pregazio kolegu mehaničara!

Radnik Javnog preduzeća GSP iz Novog Sada M.I. (61) smrtno je stradao kada je iz jednog od kanala vozač-garažer minibusa D.S. krenuo da izađe vozilom, pri čemu je pregazio stradalog. Stradali je u tom trenutku prolazio, a vozač ga nije video, saopštilo je Ministarstvo rada.

Radnik M.I. je kod poslodavca JPGSP "Novi Sad“ bio angažovan na poslovima automehaničara i vršio je dijagnostiku kvarova.

Inspekcija rada je odmah po dobijanju obaveštenja o nesreći od strane MUP-a izašla na lice mesta i započela inspekcijski nadzor, a nakon utvrđivanja činjeničnog stanja inspekcija će preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.