Tragedija u Beogradu: Mladić (21) pao sa zgrade

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Beogradu: Mladić (21) pao sa zgrade

U Radanskoj ulici na Savskom vencu u Beogradu 21-godišnji mladić stradao je nakon što je pod nepoznatim okolnostima pao je sa jednospratne kuće.

Mladić je premuno na licu mestu, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt. Na licu mesta je i policija koja obavlja uviđaj.

Kako piše "Blic", u pitanju je sin vlasnika jedne poznate kockarnice u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U BEOGRADU Sin vlasnika poznate kockarnice pao sa zgrade i poginuo

Izvor: Blic, 29.Jul.2016

U Radanskoj ulici na Savskom vencu u Beogradu A.M.(21), sin vlasnika kocakarnica Milorada Majkića, stradao je nakon što je pod nepoznatim okolnostima pao je sa jednospratne kuće...Mladić je preminuo na licu mestu, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt...Kako nezvanično saznajemo,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.