Tokom noći dve saobraćajne nesreće

Izvor: NaDlanu.com, 05.Mar.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći dve saobraćajne nesreće

U Beogradu su se tokom prethodne noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe lakše povređene, dok su dve osobe povređene u napadu vatrenim oružjem koji se dogodio u naselju Bežanijska kosa, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

- U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 22.23 sati kod pijace u Resniku povređene su dve osobe, a u ulici Veljka Dugoševića na Zvezdari lakše je povređen vozač motocikla - rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<

Macura je rekla i da je lekarska ekipa oko 19.30 došla na poziv policije, u Ulicu Pedje Milosavljevića gde su zatekli muškarca starog 28 godina, koji je imao prostrelnu ranu desne butine i ustrelnu ranu na desnom kuku. U pitanju su teške telesne povrede.Druga osoba je u KBC "Bežanijska kosa" prebačena privatnim automobilom.

Macura je navela da su lekari Hitne pomoći do jutros u 7.00 intervenisali 95 puta, od čega 18 puta na javnom mestu.

Ona je dodala da su se za pomoć najčešće obraćali hronični bolesnici, među kojima najviše astmatičari, ali i osobe sa malignitetom.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Doktorka Macura: Na Zvezdari povređen vozač motocikla

Izvor: Blic, 05.Mar.2015

U Beogradu su se tokom prethodne noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe lakše povređene, dok su dve osobe povređene u napadu vatrenim oružjem koji se dogodio u naselju Bežanijska kosa, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći...- U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 22.23...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.