Teška noć u Beogradu: Izbodene četiri osobe

Izvor: BKTV News, 26.Mar.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška noć u Beogradu: Izbodene četiri osobe

Četiri osobe povređene hladnim oružjem u Beogradu, među kojima i jedan strani državljanin koji je zadobio teške povrede.

Ovu informaciju potvrdila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dve muške osobe zadobile su povrede nastale najverovatnije nožem u 23:58 sati u Ulici kralja Milana preko puta "Beograđanke", od kojih je jedan teško povređeni strani državljanin, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar.

U 04:12 sati u Ulici Vojvode Brane >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kod broja 23 tešku traumu usled uboda nožem zadobio je 19-godišnji muškarac, dok je drugi muškarac zadobio povredu glave, a prebačeni su u Urgentni centar.

Pobegao iz Srbije? Potraga za Peconijevim napadačem se nastavlja, sumnja se da ga krije ovaj klan!

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je i u 04:13 sati na uglu ulica Vojvode Brane i Đuke Dinić, gde je povrede usled uboda nožem zadobio 26-godišnji muškarac, koji je prebačen u KBC "Zvezdara".

Hitna pomoć je noćas imala 124 intervencije od kojih 24 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, navela je Macura.

U 21:03 sati na autoputu za Šid kod bolnice "Bežanijska kosa" lakše je povređen 26-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar.  U Mirijevskom bulevaru u 23:08 sati povrede lakše prirode zadobio je motorciklista koji je pao sa motora, a koji je takođe prebačen u Urgentni centar.

Kamenovane prostorije stranke! Još jedan napad na aktiviste SNS-a

U istu ustanovu prevezen je još jedan motorciklista koji je pao sa motora, u 05:31 sati u Ulici Milentija Popovića kod Centra "Sava".  Tokom noći su se, dodala je Macura, za pomoć najviše javljali hipertoničari i astmatičari.

Prema njenim rečima, juče su zabeležene 124 intervencije Hitne pomoći od kojih 51 na javnom mestu uključujući šest saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.