Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća na Pančevačkom putu, povređena jedna osoba

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na Pančevačkom putu teže je povredjena jedna osoba, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da se nesreća dogodila oko 3.20 na Pančevačkom putu i da je težu traumu zadobio muškarac od oko 36 godina.

Ona je navela da se u Beogradu dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je povredjeno ukupno devet osoba, od kojih jedna teže.

"Hitna pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << intervenisala je 128 puta, od čega je 28 intervencija bilo na javnom mestu", kazala je Macura.

Ona je rekla da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici, ali da je bilo intervencija i zbog tuča i alkoholisanih stanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.