Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretni voz ubio stariju ženu u Nišu

Starija žena nastradala je oko podneva na neobeleženom pružnom prelazu, kada je na nju naleteo teretni voz kod palilulske pijace u Nišu, rečeno je RTS-u u niškoj policiji.

- Razgovarala je tu sa dvema ženama i onda je zakoračila na prugu iako je mašinovođa svirao, sve se desilo brzo i nije joj bilo spasa. Rodbina je takođe u šoku jer ne znaju šta je tražila ovde iako živi na drugom kraju grada. Čuo sam da su rekli da je imala običaj da šeta, što je navodno radila i juče - kaže jedan od sagovornika koji je prolazio kad se dogodila nesreća.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niš: Stariju ženu pregazio voz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2016

Starija žena je danas poginula na neobeleženom pružnom prelazu, kada je na nju naleteo teretni voz kod palilulske pijace u Nišu...Saobraćaj na delu pruge Niš-Pirot nedaleko od Paliluske rampe u Nišu je nakon uviđaja ponovo uspostavljen, prenosi RTS...Okolnosti pod kojim se dogodila nesreća se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.