Taksista krio ubicu Luke Jovanovića od kamera

Izvor: NaDlanu.com, 18.Avg.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista "krio" ubicu Luke Jovanovića od kamera

Šestoro saučesnika Marka Milićeva, koji je na Brankovom mostu ubio Luku Jovanovića, nakon nesreće prešlo je u taksi, uz koji je paralelno vozio Lukin ubica, kako ga kamere ne bi snimile.

Na ovu ideju Milićev je došao imajući u vidu to da vozač taksija tačno zna gde i kako su pozicionirane bezbednosne kamere, zbog čega je sve vreme vozio tako da kamere ne mogu da zabeleže tablice Marka Milićeva.

Sedmoro saučesnika razdvojilo se kod starog železničkog mosta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << odakle su krenuli ka Trošarini - Bratislav Vesović, Saša Janković, Nikola Lepen, Dana Manevski, Tamara Bogdanović i Milica Novaković ušli su u taksi, dok je Milićev ostao u svom "kantrimenu".

Ubica Luke Jovanovića je Marko Milićev (33) koji se trenutno krije u Turskoj, saopštio je danas ministar policije Nebojša Stefanović.

Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan nakon što ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “ladu” koji im je stao.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Taksista krio ubicu Luke Jovanovića od kamera

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2014, 00:36

Šestoro saučesnika Marka Milićeva, koji je na Brankovom mostu ubio Luku Jovanovića, nakon nesreće prešlo je u taksi, uz koji je paralelno vozio Lukin ubica, kako ga kamere ne bi snimile...Na ovu ideju Milićev je došao imajući u vidu to da vozač taksija tačno zna gde i kako su pozicionirane...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.