TRAGEDIJA U BUGARSKOJ Dečak (13) iz Srbije poginuo u udesu, šestoro povređeno

Izvor: Blic, 18.Jun.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U BUGARSKOJ Dečak (13) iz Srbije poginuo u udesu, šestoro povređeno

Trinaestogodišnji dečak iz Srbije je poginuo, a šestoro putnika je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas u blizini Blagoevgrada na jugozapadu Bugarske, javili su bugarski mediji.

Najteže je povređena majka (39) poginulog dečaka, koja je prevezena u bolnicu "Pirogov" u Sofiji, dok su ostali zadržani na hirurgiji bolnice u Blagoevgradu.

Pored majke povređen je i šestogodišnji brat poginulog dečaka, kao i njihov otac, koji je u teškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanju, prenose bugarski mediji.

Među povređenima su još i dečak (9), njegova majka (47), i otac (53). Oni su bugarski državljani.

Nesreća se dogodila oko podneva na magistranom putu koji od Sofije vodi ka granici sa Grčkom, kada su se direktno sudarili putnički automobil "honda" registarskih oznaka Srbije i vozilo "be-em-ve" iz Sofije.

U automobilu iz Srbije bio je bračni par sa dvoje dece, a u drugom je bila tročlana porodica iz Bugarske koja se vraćala sa odmora iz Grčke.

Na lice mesta poslata su tri vozila hitne pomoći i vatrogasna ekipa. Saboraćaj se nekoliko sati odvijao jednom trakom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POGINUO DEČAK (13) IZ SRBIJE: Nesreća u Bugarskoj, teško povređena majka i još petoro

Izvor: Kurir, 18.Jun.2017

Trinaestogodišnji dečak iz Srbije poginuo je, a šestoro putnika je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas u blizini Blagoevgrada na jugozapadu Bugarske.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.