TRAGEDIJA Trogodišnje dete se utopilo u jami

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Trogodišnje dete se utopilo u jami

Dete staro tri godine utopilo se jutros u jami punoj vode u selu Vrsjenice na Pešterskoj visoravni, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, telo dečaka iz porodice Muratović pronašli su rođaci oko 9 sati u iskopini u blizini dubine oko jednog metra, koju su nedavne kiše napunile vodom.

Dečak je najverovatnije upao u vodu prilikom igre.

Otac i rođaci deteta su pokušali da ga reanimiraju, a nakon toga su ga hitno odneli u Dom zdravalj u Sjenici, udaljenoj desetak kilometara, međutim lekari su samo mogli da konstatuju smrt dečaka.

Policija je izašla na lice mesta i uviđaj je u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas na Pešteru:Trogodišnje dete se udavilo u jami

Izvor: Mondo, 24.Apr.2017

Dete staro tri godine utopilo se jutros u jami punoj vode u selu Vrsjenice na Pešterskoj visoravni...Foto: MONDO..Prema nezvaničnim informacijama, telo dečaka iz porodice Muratović pronašli su rođaci oko devet sati u iskopini u blizini dubine oko jednog metra koju su nedavne kiše napunile vodom,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.