TEODORINI OTISCI NA SATARI: Sama usmrtila majku i babu!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODORINI OTISCI NA SATARI: Sama usmrtila majku i babu!

Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je stravičan zločin najverovatnije počinila Teodora, jer kod njenog supruga Borislava Stamenkova nisu nađeni tragovi koji bi dokazali da je i on učestvovao u zločinu

BEOGRAD - Teodore Viktorović (39), osumnjičena da je satarom ubila majku i babu, danas bi trebalo da bude izvedena pred tužioca, koji će odlučivati o pritvoru, dok će njen nevenčani muž Borislav Stamenkov, najverovatnije biti pušten.

Dosadašnjom istragom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << utvrđeno je da je stravičan zločin najverovatnije počinila Teodora, jer kod njenog supruga Borislava Stamenkova nisu nađeni tragovi koji bi dokazali da je i on učestvovao u zločinu.

Međutim, on je ipak uhapšen dok se do kraja ne rasvetli koja je bila njegova uloga.

- Ljiljana i Ivanka ubijene su na spavanju, najverovatnije u ranim jutarnjim satima. Kad su policajci, po prijavi Stamenkova, izašli na mesto zločina, u krevetima su zatekli tela koja su već bila pomodrela. Teodora je sedela pored kreveta, nije bila u stanju ni da se pomeri, a kamoli da bilo šta kaže - rekao je izvor Kurira iz istrage.Teodora je prevezena na VMA, gde je utvrđeno da je u krvi imala 3,5 promila alkohola i lekove.- Ona se uspešno oporavlja i trebalo bi da bude prebačena u zatvorsku bolnicu - rečeno nam je na VMA.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TEODORINI OTISCI NA SATARI Sama usmrtila majku i babu

Izvor: medio.rs, 04.Mar.2015

Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je stravičan zločin najverovatnije počinila Teodora, jer kod njenog supruga Borislava Stamenkova nisu nađeni tragovi koji bi dokazali da je i on učestvovao u zločinu..BEOGRAD - Teodore Viktorović (39), osumnjičena da je satarom ubila majku i babu, danas bi...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.