Šut ga povukao u kop, nosio stotinak metara i nabio na šipku!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šut ga povukao u kop, nosio stotinak metara i nabio na šipku!

Šut koji je istovario bager povukao je muškarca u kop noseći ga nekoliko stotina metara. Zaustavio se tek kada se nabo na metalnu šipku

Muškarac D. P. (46), iz Bora, poginuo je danas stravičnom smrću.

Na njega je, dok je skupljao otpadni metal ispod ivice površinskog kopa rudnika u Boru, pala gomila šuta, koju je u kop istovario bager.

Šut je D. P. povukao stotinak metara niže u kop, gde se on zaustavio tako što se nabo na metalnu šipku, koja je štrčala iz zemlje.

D. P. je izvučen iz kopa i prevezen u borsku bolnicu, gde je od zadobijenih povreda preminuo na operacionom stolu.

(G. S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Stravična smrt u rudniku u Boru!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2014

Muškarac D. P. (46), iz Bora, poginuo je danas stravičnom smrću...Na njega je, dok je skupljao otpadni metal ispod ivice površinskog kopa rudnika u Boru, pala gomila šuta, koju je u kop istovario bager...Šut je D. P. povukao stotinak metara niže u kop, gde se on zaustavio tako što se nabo na...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.