Sud: Šarić ne može da se brani sa slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud: Šarić ne može da se brani sa slobode

Darko Šarić kome je u toku ponovljeno suđenje za šverc 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu, danas je Specijalnom sudu ponudio jemstvo za odbranu sa slobode, ali je sud tu molbu odbio kao neprihvatljivu.

Šarić nije naveo iznos koji je bio spreman da položi kao garanciju da neće pobeći i da će dolaziti na suđenja, ali je podsetio da se pre dve i po godine predao dobrovoljno organima Srbije i da nema nameru da beži ponovo. Kao alternativu, Šarićevi branioci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nudili su da mu sud odredi kućni pritvor.

Šarić, koji je bio četiri godine u bekstvu, u pritvoru je od predaje 18. marta 2014, a osim njega, od 25 optuženih u pritvoru je još Darko Tošić, koji je nedavno izručen iz Holandije.

Prošle godine Šarić je bio osuđen na 20 godina zatvora, ali je ta presuda ukinuta i u ponedeljak mu je počelo ponovljeno suđenje za šverc kokaina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sud odbio Šarićeve pare, ostaje u zatvoru

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016

Darko Šarić, kome je u toku ponovljeno suđenje za sverc 5, 7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu ponudio je Specijalnom sudu jemstvo za odbranu sa slobode, ali je sud tu molbu odbio kao neprihvatljivu...Foto: youtube/printscreen..Šarić nije naveo iznos koji je bio spreman da položi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.