Stradao Avganistanac, lovcu određen pritvor

Izvor: RTS, 24.Avg.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao Avganistanac, lovcu određen pritvor

Dvadesetogodišnji državljanin Avganistana ustreljen je u okolini Pirota, a od zadobijenih rana je preminuo. Uhapšen lovac koji je zatečen na licu mesta.
Ministarstvo odbrane je saopštilo da su pripadnici Zajedničkih snaga vojske i policije, sinoć oko 21 čas, u toku izvršavanja redovnih zadataka na putu između sela Slavinje i Izatovci u okolini Pirota, čuli pucanj, a potom i naišli na šest migranta, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od kojih je jedan imao prostrelnu ranu u predelu grudnog koša. Na mestu događaja zatekli su i četiri lovca.
O događaju su obavešteni policija i Hitna pomoć, čiji su lekari na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt muškarca, državljanina Avganistana starosti 20 godina.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu su nakon izvršenog uviđaja uhapsili jednog od lovaca M. M. (1977) iz Pirota i po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredili mu zadržavanje do 48 sati.
Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOVAC UBIO MIGRANTA Vojska u šumi kod Pirota zatekla stravičan prizor, istraga u toku

Izvor: Blic, 24.Avg.2016

Policija je sinoć uhapsila M.M. (39) lovca iz Pirota, a Više javno tužilaštvo mu je odredilo zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je ubio migranta...Do incidenta je došlo na puti između sela Slavinje i Izatovci u okolini Pirota...Pripadnici Zajedničkih snaga Vojske Srbije i policije su, kako...

Nastavak na Blic...

Migrant iz Avganistana ubijen kod Pirota

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2016

U blizini Pirota vatrenim oružjem ubijen je jedan migrant, Avganistanac, a našli su ga pripadnici zajedničkih snaga vojske i policije, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane...Sumnja se da je migranta ubio lovac kome je određeno zadržavanje od 48 sati...U saopštenju Ministarstva se navodi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.