Izvor: Blic, 21.Apr.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Steže se obruč oko ubice pevačice, svakog trenutka očekujem poziv

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se steže obruč oko ubice pevačice "Granda" Jelene Krsmanović i da policija ima situaciju pod kontrolom.

- Svi me pitaju kad će? Ja se tom pozivu nadam svakog trentuka. Da mi kažu "Ministre završili smo posao, našli smo..", ali ne želim da vršim dodatni pritsak jer oni rade sve što treba i daju sve od sebe", rekao je Stefanović za Tv Pink.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je juče da će ubica pevačice Jelene Krsmanović Marjanović biti uhapšen u narednih 48 sati.

Jelena Krsmanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je u subotu uveče policija krenula u potragu za njom kada je suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak.

Već 20 dana, policija intenzivno radi na otkrivanju ubice zvezde "Granda".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEFANOVIĆ: Stežemo obruč oko Jeleninog ubice!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2016

..."Obruč se steže, ima dosta informacija koje ukazuju na činjenično stanje", kazao je Stefanović..On je naveo da u istrazi učestvuje veliki broj ljudi i da se ona od samog početka sprovodi dobro i profesionalno "Informacije koje se mogu pročitati u medijima su uglavnom neistinite", kazao je...

Nastavak na Kurir...

Neistinite informacije o ubistvu pevačice u medijima

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2016

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se "steže obruč" oko ubice pevačice Jelene Marjanović i da "svakog trenutka" očekuje konačne rezultate..."Obruč se steže, ima dosta informacija koje ukazuju na činjenično stanje", kazao je Stefanović gostujući na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.