Starac je očekivao lud provod sa devojkama. Dobio je PLJAČKU  i SRAMOTU

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac je očekivao lud provod sa devojkama. Dobio je PLJAČKU i SRAMOTU

Penzioner J. M. (83), Australijanac srpkog porekla, pronađen je juče bez svesti i potpuno nag na podu jednog apartmana u Banji Koviljači. Policiji je ispričao da su ga opljačkale dve devojke koje je upoznao prethodne večeri u parku i koje je pozvao u svoj stan, piše alo.rs.

Starca je tokom vikenda pronašao čuvar koji obilazi apartmane i slučaj je odmah prijavio policiji. J. M. im je tada ispričao da je oko 2 sata nakon ponoći u parku u Banji Koviljači sreo dve devojke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << piše alo.rs

Započeli su razgovor, koji su nastavili u njegovom apartmanu. Međutim, nakon što je popio kafu, više se ničega ne seća. Kada se osvestio, shvatio je da je pokraden, a policiji je rekao da sumnja da su mu sipale nešto u kafu kako bi zaspao.

J. M. (83) bio je uplašen kada je video da na sebi nema odeće. Nije mogao policiji da kaže šta mu se dogodilo niti da li se skinuo sam ili su to uradile devojke.

- On je ispričao da je samo hteo da mu prave društvo i vešto je izbegavao da odgovori na pitanje kako je ostao potpuno go. Samo je tvrdio da ih je tada video prvi i poslednji put - objašnjava sagovornik “Alo!” koji je upoznat s slučajem.

Starac je prijavio da su mu devojke iz torbice odnele 3.700 australijskih dolara i 45.000 dinara.

- Jedna se sama ponudila da mi skuva kafu. Čim sam je popio, zamutilo mi se u glavi i počeo sam da gubim svest - požalio se J. M., koji je nakon razgovora s policijom primljen u bolnicu u Loznici, gde su lekari konstatovali da je drogiran, najverovatnije nekom tabletom. Srećom, nije životno ugrožen, te su ga lekari pustili na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.