Sprečeno krijumčarenje lekova i preparata

Izvor: RTS, 05.Okt.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno krijumčarenje lekova i preparata

Na graničnom prelazu Vatin sprečen je pokušaj krijumčarenja veće količine lekova i medicinskih preparata ruskog porekla, koji su bili sakriveni u kamionu vršačkih registracija, saopštila je Uprava carina.
Lekove i medicinske preparate je 3. oktobra pokušao da prokrijumčari vozač, koji je za carinjenje prijavio krmnu smešu iz Rusije, prenosi Tanjug.

Međutim, carinici su u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kabini kamiona, ručnom frižideru, kaseti za odlaganje stvari i u putnoj torbi pronašli 2.800 tableta "nitroglicerina" i više od 2.000 raznih vitaminskih tableta, ribljeg ulja i drugih pomoćnih medicinskih sredstava.
Protiv vozača kamiona pokrenut je prekršajni postupak, do čijeg okončanja će neprijavljena roba biti privremeno zadržana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) PRIJAVIO KRMNU SMEŠU: Kamiondžija pokušao da prošvercuje lekove i medicinske preparate

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015

Carinici su u kabini kamiona, ručnom frižideru, kaseti za odlaganje stvari i u putnoj torbi pronašli 2.800 tableta "Nitroglicerina" i više od 2.000 raznih vitaminskih tableta, ribljeg ulja i drugih pomoćnih medicinskih sredstava...BEOGRAD - Carinici su na graničnom prelazu Vatin sprečili pokušaj...

Nastavak na Kurir...

Sprečen šverc lekova

Izvor: Akter, 05.Okt.2015

Carinici su na graničnom prelazu Vatin sprečili pokušaj krijumčarenja veće količine lekova i medicinskih preparata ruskog porekla, koje je prevozio vozač kamiona vršačkih registarskih oznaka, a za carinjenje je prijavio krmnu smešu..Carinici su u kabini kamiona, ručnom frižideru, kaseti za...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.