Izvor: B92, 04.Avg.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sekirom napao vlasnike kuće

Novi Sad -- U Vrbasu uhapšen Marko B. (27), osumnjičen da je izvršio razbojničku krađu i napao sekirom vlasnike kuće u kojoj je pljačkao.

Kako se navodi, Marko B. je u subotu oko četiri sata ujutro iz garaže porodične kuće Žarka V. pokrao alat, ali je buka probudila ukućane, pa je osumnjičeni iz garaže uzeo sekiru i više puta u glavu udario Žarka i Mitranu V. Dodaje se da su vlasnici kuće zadobili povrede opasne po život, odnosno prelome čeone i temene kosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog čega su operisani u Kliničkom centru Vojvodine.

Osumnjičeni se potom vratio u garažu da nastavi pljačku, a u pokušaju bega zaustavile su ga komšije i rođaci povređenih.

Istražni sudija odredio je Marku B. pritvor u trajanju do 30 dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sekirom napao vlasnike kuće koju je pljačkao

Izvor: Blic, 04.Avg.2008

U Vrbasu uhapšen Marko B. (27), osumnjičen da je izvršio razbojničku krađu i napao sekirom vlasnike kuće u kojoj je pljačkao.....Kako se navodi, Marko B. je u subotu oko četiri sata ujutro iz garaže porodične kuće Žarka V. pokrao alat, ali je buka probudila ukućane, pa je osumnjičeni iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.