Sedamnaestogodišnjak umro zbog trovanja alkoholom

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedamnaestogodišnjak umro zbog trovanja alkoholom

ČAČAK – Obdukcijski nalaz patologa čačanske bolnice potvrdio je da je u krvi srednjoškolca Nenada B. (17) iz Preljine kod Čačka, koji je u nedelju ujutro iznenada preminuo tokom boravka na žurki, bilo čak 5,53 promila alkohola.

Ovim nalazom potvrđeno je da je uzrok smrti dečaka intoksikacija, odnosno trovanje alkoholom. Rezultati obdukcije u toku jučerašnjeg dana trebalo je da budu dostavljeni istražnom sudiji Višeg suda u Čačku.

Prema tvrdnjama stručnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za dečaka Nenadovog uzrasta i konstitucije može da bude kobna i količina alkohola od 1,5 promila, dok je izmerena količina smrtonosna i za ljude koji su znatno iskusniji u konzumiranju alkoholnih pića.

Nenad B. je u noći između subote i nedelje boravio na žurki koju je organizovala grupa njegovih prijatelja. Kako navode mladići iz Nenadovog okruženja, on je u relativno kratkom vremenskom intervalu popio veliku količinu različitih žestokih alkoholnih pića, mešajući ih sa "guaranom".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak umro zbog trovanja alkoholom

Izvor: S media, 06.Okt.2011

Maloletni Nenad B. preminuo usled trovanja alkoholom, pokazali rezultati obdukcije. U njegovoj krvi pronađeno 5,53 promila alkohola. ..Obdukcijski nalaz patologa čačanske bolnice potvrdio je da je u krvi srednjoškolca Nenada B. (17) iz Preljine kod Čačka, koji je u nedelju ujutro iznenada preminuo...

Nastavak na S media...

U krvi maloletnika 5,5 promila alkohola

Izvor: Blic, 07.Okt.2011, 03:05

Obdukcijski nalaz patologa čačanske bolnice potvrdio je da je u krvi srednjoškolca Nenada B. (17) iz Preljine kod Čačka, koji je u nedelju ujutro iznenada preminuo tokom boravka na žurki, bilo čak 5,53 promila alkohola. ..Ovim nalazom potvrđeno je da je uzrok smrti dečaka intoksikacija, odnosno...

Nastavak na Blic...

Dečak preminuo zbog 5,5 promila alkohola u krvi

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2011

Sedamnaestogodišnji Nenad Božović iz čačanskog sela Preljina, koji je umro prošle nedelje, imao je neverovatnih 5,53 promila alkohola u krvi, pokazao je zvaničan nalaz obdukcije...Istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branko Milovanović rekao je za “Pres“ da je time definitivno potvrđeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.