Sahranjen mladić iz Kisača: Nadanja se ugasila, tuga okovala celo selo

Izvor: Večernje novosti, 25.Jun.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen mladić iz Kisača: Nadanja se ugasila, tuga okovala celo selo

Sahranjen Nikola Stojčić (16), čije je telo pre tri dana isplivalo u Dunavu kod Zemuna NA groblju U Kisaču, u subotu je sahranjen Nikola Stojčić (16), koji je nestao 15. juna. Njegovo telo nađeno je u petak u Dunavu u Zemunu, a na večni počinak ispratili su ga mnogobrojni prijatelji i rodbina, koji su se, sve do petka, nadali da će se ipak pojaviti. Kada se čulo da je mladić, čije je telo pronađeno, bio on, a to je potvrdio i njegov otac Siniša Stojčić, tuga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je okovala celo selo. Na dečakovom telu, podsećamo, nije bilo nikakvih tragova nasilja, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti bilo utapanje. Pretpostavlja se da je dečak iste večeri kada je nestao, skočio sa jednog od novosadskih mostova, i da je voda telo odnela od Novog Sada do Zemuna. Nikola, koji je bio đak prve godine Srednje umetničke škole "Bogdan Šuput" u Novom Sadu, podsećamo, nestao je 15. juna uveče kada je krenuo u teretanu u Kisaču. Ispostavilo se da tamo nije otišao, a od te večeri u 21.30, njegov mobilni telefon je bio nedostupan. Policija, kojoj je prijavljen njegov nestanak, roditelji i prijatelji su od tada tragali za dečakom, a njegove fotografije su izlepljene po čitavom gradu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SAHRANJEN NIKOLA STOJČIĆ (16): Majčini jecaji svima kidali srce na groblju

Izvor: Kurir, 26.Jun.2016, 06:43

...KISAČ - Šesnaestogodišnjak Nikola Stojčić iz Kisača kod Novog Sada, čije je telo pronađeno pre tri dana u Zemunu, juče je sahranjen..Tuga da ne može biti veća Groblje je bilo malo da stanu svi koji su došli da poslednji put isprate Nikolu Pretpostavlja se da je mladić skočio s novosadskog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.