Sahranjen Teodor Gaćeša, suvlasnik Pink taksija

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Teodor Gaćeša, suvlasnik "Pink" taksija

Teodor Gaćeša (49), koji je ubijen u petak 22. maja u Kozarčevoj ulici na Zvezdari, sahranjen je danas na Centralnom groblju u Beogradu.

Porodica, prijatelji i veliki broj kolega šetao je danas u povorci Centralnim grobljem, i na taj način ispratili su na večni počinak Teodora Gaćešu.

U tišini i skrhani od bola, voljenom suprugu, ocu, prijatelju kolegi, odali su poslednju počast.

Ubijenom suvlasniku "Pink" taksija poslednju počast odale su kolege >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << komemorativnom vožnjom beogradskim ulicama.

Vožnja je počela od hale "Pionir" i vodila je do groblja gde je Gaćeša sahranjen. Prisustvovalo je oko 400 taksista, pretežno iz "Pink" taksija, a bilo je i kolega iz ostalih udruženja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Taksisti ispratili Teodora Gaćešu

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 07:02

BEOGRAD - Uz zvuke pesama „Tiho noći“ i „Ne plačite oči moje“ i sirene više od stotinu taksija juče je na Centralnom groblju sahranjen Teodor Gaćeša (49), suvlasnik „Pink taksija“, koji je pre pet dana ubijen na Zvezdari...Na večni počinak Gaćešu su ispratili njegovi najmiliji,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.