SVEDOČIO TIJANIN OTAC: Tićin ubica nije smeo da me pogleda u oči!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2014, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEDOČIO TIJANIN OTAC: Tićin ubica nije smeo da me pogleda u oči!

Želeo sam da ga pitam zašto mi je ubio dete, ali on nije došao u sud, rekao je Igor Jurić

SUBOTICA - Nadao sam se da ću u tužilaštvu videti Dragana Đurića. Želeo sam da ga pogledam u oči i da ga pitam zašto mi je ubio dete, ali on nije želeo da dođe.

Ovo je za Kurir, nakon što je svedočio u Višem javnom tužilaštvu u Subotici, izjavio Igor Jurić, otac Tijane Jurić (15), koju je 26. jula zverski ubio Dragan Đurić (34), mesar iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Surčina. Tijanini roditelji Igor i Mirjana juče su saslušani u okviru istrage o stravičnom zločinu koji je potresao Srbiju.

Ne sme biti pomilovan

- Apsolutno se pridružujemo krivičnom gonjenju Đurića i nećemo se pomiriti kaznom manjom od 40 godina zatvora! Verujem da će ubica, kog naša Tijana ni jednim svojim postupkom nije izazvala, dobiti maksimalnu kaznu i da za njega neće postojati nikakvo pomilovanje. Svaka druga kazna bila bi poraz i za nas, ali i za državu - izjavio je Igor Jurić.

Ne veruje da je lud

DRAGAN ĐURIĆ JE

SIGURNO BIO URAČUNLJIV

Otac zverski ubijene devojčice Igor Jurić kaže da je malo verovatno da je Dragan Đurić, osumnjičeni za ubistvo njegove ćerke, u trenutku zločina bio neuračunljiv.

- Osoba koja je najpre ubila Tijanu, pa vozila automobil, pa otišla na pijacu i kupila šta joj treba, a zatim zakopala telo, prema mom mišljenju, više je nego uračunljiva. Sve što je Đurić uradio nakon zločina svesno je uradio - kaže Igor.

Hronologija

- Tijana je nestala u Bajmoku u noći između 25. i 26. jula

- pre nestanka krenula da vrati duks drugu

- telo je nađeno pored puta Sombor-Čonoplja

- osumnjičeni Dragan Đurić uhapšen je u mesari u kojoj je radio u Surčinu

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.