STRAVIČAN ZLOČIN U ITALIJI Očuh iz Srbije ubio trogodišnju devojčicu!

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN ZLOČIN U ITALIJI Očuh iz Srbije ubio trogodišnju devojčicu!

Antonio Krstić (33) uhapšen je juče u italijanskom gradiću Kalambrone zbog sumnje da je usmrtio trogodišnju devojčicu, ćerku iz prvog braka njegove trudne devojke!

Srbin je odmah nakon hapšenja, zajedno sa majkom devojčice, prebačen u pritvor u lokalnu policijsku stanicu u ovom gradiću između Livorna i Pize, na severu Italije.

Krstić ima krivični dosije, jer je ranije robijao zbog provala. Uhapšen je rano ujutru nakon desetak sati noćnog ispitivanja, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svega na osnovu povreda koje su uočene na telu devojčice, koje je bilo vidno modro, otečeno. Uz to, i njegova partnerka - žena poreklom iz Dominikanske Republike - optužila ga je da je on naneo povrede devojčici.

Njeno saslušanje obavljeno je u bolnici, gde je smeštena nakon što je shvatila da joj je dete preminulo. Uprkos optužbama, i ona je zajedno sa Srbinom sprovedena u pritvor. Krstić je odbacio optužbe, ali kako prenose apeninski mediji, policija već sada ima brojne dokaze protiv njega.

Smrt deteta prijavljena je lokalnoj policijskoj stanici u sredu oko 19.30 sati.

Poziv je upućen iz barake u kojoj je Krstić živeo sa ženom i devojčicom, a uputila ga je majka deteta, i Krstić je bio prisutan. Njih dvoje tada nisu znali da li je dete živo, i pre svega su tražili pomoć od policije i Hitne pomoći. Ipak, lekarska ekipa je već na licu mesta uvidela da devojčici nema pomoći.

Prema rečima Dominikanke i Srbina, devojčica se nekoliko dana pre smrti nije osećala dobro. Navodno je imala povišenu temperaturu. Stanje joj se naglo pogoršalo u sredu kada je dobila groznicu od koje joj je satima drhtalo celo telo.

Iako dokazi izazivaju sumnju u zlostavljanje, tek će autopsija detetovog tela pokazati konkretan uzrok smrti.

Živeli u baraci

Dominikanka i Srbin upoznali su se preko društvenih mreža pre nešto više od godinu dana. Žena je u tom periodu i dalje živela sa mužem Italijanom, ocem nesrećne devojčice, a tajno se viđala sa Srbinom, sa kojim je čekala i dete. Ostaje tajna kako ju je Krstić ubedio da napusti muža i počne da živi sa njim u opisanoj baraci, životom koji italijanski novinari nazivaju “pukim preživljavanjem”. Autopsija će pokazati uzrok smrti deteta

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italija: Očuh iz Srbije ubio trogodišnju djevojčicu, kćerku iz prvog braka njegove djevojke? (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2016

KALAMBRONE - Antonio Krstić (33) uhapšen je juče u italijanskom gradiću Kalambrone zbog sumnje da je usmrtio trogodišnju djevojčicu, ćerku iz prvog braka njegove trudne djevojke!..Muškarac iz Srbije je odmah nakon hapšenja, zajedno sa majkom djevojčice, prebačen u pritvor u lokalnu policijsku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Srbin u Italiji uhapšen zbog smrti devojčice

Izvor: B92, 29.Apr.2016

Beograd -- Srbin A. K. (33) uhapšen je u četvrtak u italijanskom gradiću Kalambrone zbog sumnje da je ubio trogodišnju devojčicu, prenosi “Blic”...Kako navode, ubijena devojčica je bila ćerka njegove devojke...Srbin je odmah nakon hapšenja, zajedno sa majkom devojčice, prebačen u pritvor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.