Resnik: Policija sprečila protest protiv Roma

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Resnik: Policija sprečila protest protiv Roma

Policija je privela četiri osobe koje su ometale postavljanje kontejnera za stanovanje u Resniku gde treba da se usele romske porodice iz neformalnog naselja kod Belvila, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kako je rečeno u MUP-u, te četiri osobe su dovedene na razgovor u policijsku stanicu u Rakovici. Policija je juče silom rasterala okupljene meštane, ali su zbog blokade puta uspeli da postave samo 8 od planiranih 80 stambenih kontejnera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neredi u Resniku, 14 povređenih

Izvor: B92, 08.Apr.2012

Beograd -- Privedeno 20 osoba osumnjičenih za nerede u Resniku, čiji se stanovnici protive postavljanju kontejnera za stanovanje Roma iz Belvila. Povređeno je 14 ljudi...U MUP-u je rečeno da je 12 policajaca zatražilo pomoć na Vojnomedinskoj akademiji, dok je dva civila primljeno u Urgentni centar...Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.