Razvodi se Kristijan Golubović

Izvor: B92, 25.Maj.2012, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se Kristijan Golubović

Beograd -- Aleksandar Kristijan Golubović (42), jedan od najpoznatijih beogradskih "žestokih momaka", nalazi se pred razvodom, saznaje Pres.

Kristijanova supruga Suzana Golubović (33) pre nekoliko dana podnela je zahtev za razvod braka, koji će uskoro biti okončan.

Suzana Golubović je za Press potvrdila da se razvodi od Kristijana, istakavši da je to njihov zajednički dogovor. Ona je tako demantovala da je zahtev za razvod podnela mimo njegovog znanja, kao i vest da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prethodno rasprodala svu njegovu imovinu.

"Tačno je da se razvodimo, ali sam šokirana informacijom koja se pojavila da Kristijan o tome ništa ne zna. Nas dvoje o tome pričamo već neko vreme. Dogovorili smo se da je najbolje da se razvedemo jer nema logike da tako dugo budem sama. Nisam veštica koja bi ga ostavila jadnog i samog dok je u zatvoru. Složili smo se da je najbolje za mene da se raziđemo. Zajedno smo osam godina, ali je Kristijan od toga sedam proveo u zatvoru. Složili smo se da i ja imam pravo da budem srećna kao i sva druga ljudska bića", kaže Suzana Golubović.

Na pitanje kako je Kristijan podneo konačnu odluku o razvodu, Suzana tvrdi da je sve prihvatio razumno.

"Kristijan me i dalje voli, kao i ja njega. Nemamo razloga da se mrzimo. Ostaćemo u dobrim odnosima. Odluku smo doneli kao dvoje odraslih i zrelih ljudi", objasnila je Suzana.

Ona ističe da je potpuno netačno da je prodala njegov stan, automobil i ostale dragocenosti.

"Nije tačno da sam prodala Kristijanov stan na Konjarniku, niti drugu njegovu imovinu. On ga je prodao pre pet godina dok je bio na slobodi. Nisam medijska ličnost niti volim da se moje ime provlači po novinama, ali sam šokirana izmišljotinama i ozbiljno razmišljam o podnošenju tužbe zbog takve vrste blaćenja po medijima - kaže Suzana Golubović.

Kristijan i Suzana venčali su se 28. septembra 2006. godine u zatvoru „Zabela" kod Požarevca, u prisustvu najbližih prijatelja i kumova. Suzanu je do „Zabele" dovezla bela limuzina „linkoln" duga 15 metara, u kojoj se svojevremeno vozio Majkl Džekson, a u pratnji je bila kolona džipova.

Mladenci su tada razmenili burme „svarovski" vredne 1.500 evra, a Suzana je mladoženji nakon tega rekla: „Sad si moj i Božji, gotov si!" Kristijan je tada uzvratio: „Ma, mene ni policija nije mogla da uhvati!" Posle svečanog ručka i torte, Kristijan je preneo mladu preko praga takozvane ljubavne sobe u „Zabeli". Roditelji mladenaca nisu bili na svadbi u zatvoru, ali je Kristijan objasnio da oni čekaju „pravu" svadbu, koja je trebalo da bude organizovana kada on odsluži kaznu zbog reketiranja.

Kristijan i Suzana nemaju dece, iako je Golubović u ispovesti Press magazinu avgusta 2011. godine rekao da obožava decu i da mu je to prioritet u životu.

"Ako bog da imaću ih puno, i to uskoro sa Suzanom! Tu radost prosto ne mogu više da čekam. U istražnim zatvorima ne postoje tzv. bračne posete već samo obične zatvorene ili slobodne posete", objasnio je tada Kristijan.

Na pitanje da li bi za vreme obične posete vodio ljubav sa ženom kada bi stražari zažmurili, rekao je:

"Pristojnost pre svega! Tom parolom moja supruga sputava moj egzibicionizam, jer znam da budem jako nevaljao. Nije ukusno da sramotim i dovodim u neprijatnost biće koje volim i poštujem na tako ružnom i pre svega prljavom mestu, deleći duboku intimu tamo gde se to nikako ne radi, pa čak i da mi stražar progleda kroz prste", ispričao je Golubović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.