Izvor: Blic, 15.Sep.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjena žena na Kovinskom mostu

Na Kovinskom mostu jutros oko osam časova u automobilu "folksvagen polo" bečke registracije zatečena je teško ranjena Gordana Đ. (57) sa prostrelnom ranom , a u besvesnom stanju je prevezena u beogradski Urgentni centar u Beogradu i lekari se bore za njen život.

Na osnovu dosadašnjih saznanja, pretpostavlja se da je u nju pucao njen suprug Zlatan T. (61), a da je potom skočio u Dunav i za njegovim telom se straga.

"Polo" je, sa četiri uključena migavca, primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan od kovinskih taksista i zaustavio se misleći da je potrebna pomoć.

Međutim, u automobilu je na suvozačkom sedištu zatekao ranjenu ženu sa prostrelnom ranom na vratu.

U automobilu je nađena jedna čaura, a pored još nekoliko.

Uviđaj su obavili pripadnici smederavske policije i istražni sudija, a "polo" je poslat na veštačenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovin: Pucao u ženu, pa u sebe! (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Sep.2011

Na Kovinskom mostu jutros muž pucao u ženu, a potom i u sebe, posle čega je završio u Dunavu. Supružnici se sukobili tokom odlaska na pančevački buvljak, gde su nameravali da prodaju robu. Ranjena žena u kritičnom stanju, a Rečna policija traga za telom njenog supruga. ..Na Kovinskom mostu...

Nastavak na S media...

Ranjena žena pronađena u automobilu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2011

BEOGRAD - Na Kovinskom mostu jutros je u automobilu "folksvagen polo", bečke registracije, pronađena Gordana Đ. (57) sa težom prostrijelnom ranom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Na Kovinskom mostu nađena upucana žena

Izvor: Mondo, 15.Sep.2011

Na Kovinskom mostu jutros je u automobilu "folksvagen polo", bečke registracije, pronađena Gordana Đ. (57) sa težom prostrelnom ranom.

Nastavak na Mondo...

Policija našla ranjenu ženu u automobilu kod Smedereva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2011

SMEDEREVO -..Smederevska policija pronašla je danas ranjenu ženu u jednom automobilu austrijske registracije parkiranom na mostu preko Dunava, koji povezuje Smederevo sa Kovinom, saopštila je danas policija...Kako se navodi u saopštenju, njene povrede nanete su vatrenim oružjem. Žena je prebačena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ŽENU RANIO, SEBE UBIO!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011, 08:22

KOVIN - Hici posle svađe! Gordana Đ. (57) pronađena je sa prostrelnom ranom na vratu juče oko osam sati ujutru u vozilu „folksvagen polo“ bečkih registracija na Kovinskom mostu!..KOVIN - Hici posle svađe!..Gordana Đ. (57) pronađena je sa prostrelnom ranom na vratu juče oko osam sati ujutru...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.