Radnicu rudnika pregazio damper

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnicu rudnika pregazio damper

Slavuja Stanić (52) zaposlena u rudniku bakra u Majdanpeku poginula je kada je preko nje u krugu fabrike prešao kamion za prevoz rude nosivosti 200 tona.

Iskusna radnica, rukovalac pumpne stanice, nastradala je pod još nerazjašnjenim okolnostima. Ona je radila u drugoj smeni na odvodnjavanju rudnika, a njen nestanak primetile su kolege koje su na posao došle sat pre ponoći.

- Pošto je nisu zatekli na radnom mestu, a nije bilo ni njenog izveštaja o radu u prethodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smeni, slučaj je prijavljen nadležnima u Rudniku. Na trasi kojom teški kamioni prevoze rudu do drobljenja, jedan od vozača dampera primetio je neobičnu "gomilu" na putu i jednu čizmu - navodi rudnik.

O tragediji su odmah obavešteni tužilaštvo, policija i rudarska inspekcija, a okolnosti nesreće treba da  razjasni istraga. Uviđaj je u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.