Pucnjava kod hotela Srbija, muškarac ranjen u butinu

Izvor: Večernje novosti, 22.Jun.2014, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava kod hotela Srbija, muškarac ranjen u butinu

U beogradski hotel Srbija u Ustaničkoj ulici, večeras je ušao neidentifikovani muškarac koji se držao za butinu i zatražio pomoć, javlja Telegraf.rs.Osoblje hotela odmah je pozvalo policiju, ali se muškarac udaljio pre dolaska patrole.U blizini hotela pronađene su tri čaure. Na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera trebalo bi da budu utvrđene sve okolnosti sa ovog događaja.Takođe, u sedište beogradske policije večeras je došao Milan M.(52) koji je izjavio da je tri sata ranije nepoznata osoba pucala u njegov automobil iz džipa u pokretu u Prizrenskoj ulici. Povređenih nije bilo, a policija istražuje slučaj.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Dve pucnjave, jedan ranjen

Izvor: B92, 22.Jun.2014

Beograd -- Sinoć je došlo do pucnjave kod hotela "Srbija" u Beogradu, u kojoj je jedna osoba ranjena. U Prizrenskoj ulici pucano u automobil iz džipa u pokretu...Tu su se, kako nezvanično saznaje Blic, sukobile dve grupe ljudi i ispaljeno je nekoliko hitaca...Na licu mesta policija je pronašla šest...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.