Pronađeno telo nestale veslačice u Dunavu

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo nestale veslačice u Dunavu

Beživotno telo devojčice pronađeno je u Dunavu kod gradilišta novog „Žeželjevog“ mosta, saznaje „Blic“. Agenciji Beta potvrđeno je da je u pitanju telo K.K., veslačice kluba „Danubius“ koja je nestala na treningu pre više od dve nedelje.

Potaga za devojčicom koja je nestala dok je trenirala na Dunavu kod barži usidrenih nekoliko kilometara od veslačkog kluba „Danubius“ trajala je više od dve nedelje.

DRAMATIČNA POTRAGA U NOVOM SADU Članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Veslačkog kluba: Svesni smo svega, ali se nadamo da je ŽIVA

U potragu su bili uključeni ronioci, ali i lokalni ribari, prijatelji iz kluba koji dugo nisu odustajali od pretraživanja najveće srpske reke.

Trenutno je u toku identifikacija tela, nakon čega će se definitivno znati da li je reč o nestaloj devojčici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Dunavu pronađeno telo nestale veslačice

Izvor: Blic, 24.Maj.2016

Beživotno telo devojčice pronađeno je u Dunavu kod gradilišta novog „Žeželjevog“ mosta, saznaje „Blic“. Agenciji Beta potvrđeno je da je u pitanju telo K.K., veslačici kluba „Danubius“ koja je nestala na treningu pre više od dve nedelje...Potaga za devojčicom koja je nestala dok...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.